Fejlesztések a Síarénában

A 2016-2017-es szezonban rengeteg új dolog vár majd Eplényben!

epleny_3Kép és cikk forrása: Síaréna.hu

Az idei szezonunk mottója: Új év, új lendület!
Mindent megteszünk azért, hogy a legjobb, legminőségibb síszolgáltatást tudjuk nektek nyújtani a téli szezon folyamán.
Éppen ezért az infrastruktúra fejlesztésére helyeztünk nagy hangsúlyt idén.
Egyik legnagyobb fejlesztésünk a Panzió helyén kialakított új Étterem.

A felső étterem kialakításával – illetve a lenti szint apróbb bővítésével – 100 új férőhelyet tudunk biztosítani majd nektek, hogy még zökkenőmentesebben, kényelmesebben tudjatok időt eltölteni éttermeinkben, és minél gyorsabban vissza érjetek a sípályára, hogy tovább élvezhessétek a téli sport szépségeit.
Nemcsak a férőhelyek bővítése volt a cél, hanem a választék sokszínűsítése is.
A felső étteremben helyben, pizzakemencében sütött pizzaszeleteket lehet majd vásárolni, valamint lesz helyi kézműves sör is a palettán, illetve egyéb különlegességekkel is találkozhattok majd az étlapon.
Biztosítunk az éttermi vendégek számára free wifit is, hogy meg tudjátok osztani kedvenc képeitek, videóitok instant!

Egy másik nagy beruházásunk a Kölcsönző.
Idén sikerül kialakítani Magyarország egyik legnagyobb síkölcsönzőjét.
A munkálatok még jelenleg is zajlanak.
A kölcsönző a Holle Anyó Étterme előtt lesz megtalálható közvetlen a központi rész bejáratánál. Nagy figyelmet fordítottunk a kiszolgálás struktúrájára, direkt úgy alakítottuk ki az épület szerkezetét, hogy minél zökkenőmentesebben tudjon lezajlódni a kölcsönzés menete.

Nemcsak a helyszín változik meg idéntől a kölcsönző szempontjából, hanem a felszerelések minősége és mennyisége is. Több mint 500 pár teljesen új és jó állapotú használt, idei gyártmányú Atomic illetve Salomon márkájú felszerelésekkel, valamint Nordica gyerek, Völkl, Head és Rossignol lécekkel fogunk dolgozni. A snowboard felszereléseket szintén a Salomon szállítja nekünk, így a 2016-os évtől egy rendezett, teljesen új palettából tudunk majd választani.

Kialakításra kerül a pálya mellett a régi kölcsönző helyén egy Intersport Shop is.
Ennek a shopnak az lesz a célja, hogy akár a helyszínen be tudjunk szerezni olyan felszerelést, öltözéket, amit esetleg otthonhagytunk volna, vagy szükségünk van egy teljesen újra.
A Shop több szolgáltatást is magában fog foglalni.

Az idei szezontól kezdve lesz Emlékbázis szolgáltatásunk is!
Telepítünk egy fotóautomatát, ami a felvonó tetején a kiszállónál fog rólunk képet készíteni a felvonószékben a gyönyörű bakonyi háttérrel. A képet a Shopban tudjátok majd megvásárolni, akár keretben, vagy kulcstartóként, hűtőmágnesként.

Színesítve szolgáltatásainkat, elindítjuk GoPro kölcsönzésünket is!
Ha nincs akciókamerád, de szeretnél full hd minőségben, egyedi nézetből videót és képet készíteni a sportolásról, nálunk ezt megteheted majd! A videót a kölcsönzés végén feltöltjük internetes tárhelyünkre ahonnan le tudod majd tölteni akár mobilkészülékedre, akár otthon számítógépedre!

Nem feledkeztünk meg a hölgyekről sem.
Idén fontosnak tartottuk a női mosdó fejlesztését is, így további 5 mellékhelyiséggel bővítjük.

További újítások:
A hegytetőn is biztosítunk free wifi szolgáltatást, így a legjobb képeket egyből meg tudjátok majd osztani a hozzátartozókkal, barátokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


*